Bara grått ......

 
..... kan kännas aningen trist. Men med lite glitter och blänk blir det något helt annat. Jag tycker att smycken och dekorationer i silver eller pärlor är det som passar bäst till just grått. Det fångar upp de olika grå nyanser som finns i plagget och gör det mera livfullt, testa så får ni se. 
 
Sedan är jag ju mer än förtjust i koftor som jag tycker är det mest användbara plagg av alla, ja av dem man har upptill då. Vill man förnya en kofta så gör man bara som på -50 talet och vänder den bakfram (knapparna i ryggen). Att bara ha en kofta utan blus eller t-shirt under är också väldigt snyggt, kanske med en liten halsduk i färg till.
 
Då det gäller grått så är det en färg som oftast förknippas med höst och vinter inte så ofta med sommar. Men jag tycker alltmer att grå är en väldigt elegant och snygg färg som gör sig utmärkt till en lätt solbrynt hud. Och grått tillsammans med puderrosa är extra snyggt ihop! Tänk in en fin siden klänning eller tvådelat till fest i grått och puderrosa, så snyggt i klassiskt snitt, typ Jackie K klänning eller en puffig knälång kjol och en båtringad ärmlös överdel! 
 
Vardagsgrått kan vara grå jeans eller kostymbyxor med vit t-shirt eller klassisk vit skjorta, hur snyggt som helst!