Undrar hela tiden..

 
 ... medan jag försöker använda så mycket som möjligt av sommarkläderna. Och allt eftersom temperaturen och vindarna ändras så kan byte av kläder bli aktuellt, ett par tre gånger om dagen. Minst.
Börjar lite lätt med jeans eller träningskläder på morgonen. Sedan startar karusellen.
- Men oj, nu blev det sol på med kjol och t-shirt, så där lite lagom påklätt.
-  Ännu lite varmare, ja men då åker shortsen fram och ut på balkogen och försöka sola benen. Osv.
 
Kjolen på bilden är ny, trots traskanten nertill, men eftersom den var så diskret så är den ok, enligt min smak. De riktigt insatta "bloggerskorna" mfl. brukar räkna ut PPA eller något liknande. PPA = pris per använing,(per plagg) för att berättiga ett dyrt inköp. För oss som bor norrut får man nog slå ut detta på flera sommrar i rad för att få till en acceptabel summa, med ett sånt tänk.
 
Och ja, kjolen ovan köpte jag i år på rea för halva priset och är ännu inte "hemräknad". Den är dock av bra strechig kvalitet och kommer att hålla i många sommrar och chansen att jag lyckas få till ett bra PPA ökar därmed.
Däremot vet jag om en mig närstående person som "räknat hem sitt PPA på ett par shorts för länge sedan. Men dom är ju så "bombrikens" bra med många fickor så de går knappt att ersätta! Men döm om min häpnad när det faktiskt lyckades, det fanns ett par liknande Sebago shorts på nätet!!  
 
 
Märken/Brands: Kjol - In Wear, T-shirt - Tommy Hilfiger