Blå toner ...

 
 
... och då helst den klarblå nyansen för min del. Inte så lätt att hitta men perfekt när jag gör det. Jag får alltid ett sug efter klara färger den här tiden på året. Bootsen hann jag precis köpa innan förkylningen slog till så dem har jag inte hunnit gå in än. Men det är knappt det behövs när det är skönt rundad tå på dem och i mjuk mocka.
 
 
Liten klack dock, men inte högre än att de är bekväma att gå i. Dessutom har jag kommit på att det är bra med klack på skorna då det svårare att jäkta fram i livet. Bootsen hittade jag på Scorett av märket Novita och de finns även i en ljusbeige - lätt puderrosa nyans. Snygga båda två men för min del är det blått som gäller.
 
En randig tröja i samma blå nyans blir utmärkt till och passar ihop med mina blå kläder som sedan tidigare finns i garderoben. Just den här tröjan är av märket Hope (svenskt) och kostar lite mer än en liknande som finns på Lindex och då även i marin och vitt. Självklart skiljer det i kvalitet också.
 
Ett tips till er som gillar randiga tröjor är att gå in på www.jumperfabriken.se där hittar ni många fina randiga i olika färger.