Metallblänk ....

 
 
... i garderoben blir det lite mer och mer av. Men det gäller att kläderna har rätt stuk för att de ska gå hem hos mig. Det får inte vara för elegant stil på plaggen för "guldet" i sig räcker för att skapa stilen. Femina tipsar om att vi i vår kommer att få se fler plagg i silvermaterial.
 
Jag är egentligen en "silvermänniska" men kanske inte på kläder. Det blir lite för "kallt" för mig om det inte blandas ihop med en varm färg. Sedan märker jag också att de egna färgerna förändras med stigande ålder. Det kan i sig göra att andra färger än tidigare kommer att passa mig bättre. 
 
Bilden på tjejen i kjol kommer ur senaste Femina, själv har jag fällt in den lilla bilden på en enkel flätstickad tröja som helst plötsligt blir så mycket mer därför att den är guldfärgad. Till det ett par ankellånga femficksjeans i ljus guldfärg ,syns på bilden till vänster i höger hörn. I och med att jeansen är i ljus guldfärg kommer de att passa utmärkt till sommarens fester till vitt eller kanske svart. Tröjan kan man ledigt ha en "finvardag" under en kavaj. Matchas då med svarta byxor och svarta smycken, tuffa boots eller sneakers.
 
Märken/Brands: Byxor och Tröja - Gant, Halsband - Snö of Sweden, Modetips ur Femina nr.2