Äntligen ....

 
... hittade jag de perfekta utsvängda byxorna! Jag har letat men inte hittat några från nu som passar mig så bra. Jag älskar byxor som fladdrar lite kring smalbenen. Dessutom känner jag mig mycket mer välklädd i den här typen av byxor än i den smala stuprörsmodellen. Som jag är grundligt less på, hur länge ska det modet hålla i sig egentligen?  Med kort och snäv överdel ser det ut som man går omkring i "strumpkalsonger". (gammalt utttryck).
 
Nu har ju de flesta i min ålder någon form av tunika som övedel men det är inte något som passar mig. Däremot kan jag tänka mig att ha en A- linje-formad klänning utanpå ett par snäva byxor, det funkar bättre.
 
De här byxorna är i bomull/polyester med lite blank yta och i en midnattsblå nyans= mörk marinblå som nästan kan uppfattas som svart i vissa ljussken. Modellen är sådan att den går upp ordentligt i midjan vilket är bekvämt när man sitter ner.  Byxorna är av märket J.Lindeberg och jag har köpt dem på Butik Eloge här i Östersund. J.Lindeberg är inte svårt att hitta som märke finns nog lite här och var. Jag brukar gå in på NK och i deras butiken på Söder när jag är i Stockholm för att få inspiration.
 
Tröjan och den marinblå blusen kommer från Filippa K och finns i höstens sortiment. Halsbandet är mitt ny favoritsmycke som kommer från Fossil.