Plisserad kjol ...

 
.... var hittar man en sådan?? Ja överallt i alla butiker som har koll på modets svängningar. Men lite svårare kan det vara om någon precis som jag tänkts sig den i en speciell färg, mönster, längd etc. Snabbt ut och leta rätt på en perfekt kjol. Jag gick till HM först, saker på saken att där hänger nog rätt kjol i halvlång modell, ganska rak, inte för vid och i silver. Men nej, ingen lycka där.
 
Går vidare till stadens stora varuhus och stöter på en expedit att fråga och begränsar den till att enbart gälla en plisserad kjol. - Nej säger hon snällt och hjälpsamt det har vi nog inte men kanske finns det hos Dea Axelssons? Höll min från att upplysa henne om att just plisserade kjolar är något av den hetaste modetrenden i höst. Jag tackade för tipset och gick tyst skrattande därifrån. 
 
Hittade dock rätt kjol till ett bra pris i precis rätt modell och silverfärg. För min del som gillar den monokroma stilen passar en "blankgrå" något snäv t-shirt jättebra till kjolen, plus smycken i silver. Den stora skruvade saken på bilden är mitt speciella halsband i oxidetat silver. Ringen är i samma material och utformningen grundar sig på en uppslagen bok. En bra modell för en ständigt läsande människa som jag. 
 
Märken/Brands: Kjol - Joy, t-shirt - Lindex, Smycken - Kerstin Öhlin- Lejonklou