Vårklädd eller ..

 
.... ja inte riktigt då. Allt är inte vad det ser ut att vara. Jag har vårparkas på men tunna dunjackan under för att klara det blåsiga vädret. Men så är ju våren här, tvära kast och ombytligt väder. Jag är van. Och bor man norrut så gäller det att ha minst ett vindtätt ytterplagg per säsong. Men å andra sidan så har jag aldrig frusit så mycket som en blåsig sommarhelg i Göteborg.
 
En parkas är ett lika tidlöst och allsidigt plagg som en trenchcoat, så det är bra att välja efter sin stil och tillfälle. För egen del vill jag nog kunna variera mig och ha både en snyggare kappa och en praktiskt parkas. Just nu finns ju en hel del "kappvarianter".
 
Tex så är den mer badrockslika vadlånga kappan väldigt vanlig i år, den som inte har knäppning utan hålls ihop med ett knytskärp. Om någon är intresserad av den modellen så finns en jättesnygg marinblå hos Kapp-Ahl. Missa inte den kedjan de har också en hel del snygga jeans, jag ska återkomma till det.
 
Den lilla trånga kraglösa korta kappan hänger kvar i modebilden och den finns i många färger (ofta ljusa pasteller)  och även mönstade hos HM mfl. Den typen av kappa kan även fungera som en klänning att använda till smala byxor/jeans. Hur snyggt som helst.
 
Passade på att ta min första hissbild i dag, bra ljus där! Min cerisa parkas köpte jag på Stadium, tror jag skrev fel tidigare. 
 
Märken/Brand: Parkas - Everest, Halsduk - Newhouse