Att träna ...

 
.... ska vara roligt men ändå ge resultat på flera nivåer. Hur tränar ni? För hälsan enbart eller för något annat uppställt mål? Jag gick på gym i många år men det blev omöjligt i samband att jag drabbades av utmattningssyndrom. Att vistas i en lokal med mycket ljud och rörelse är inte det bästa sättet att "rehabiliteras" på då. Det har under några år blivit enbart promenader, träning hos sjukgymnast samt medicinsk Qigong som jag tränat varje morgon i ca 20 år. (! tiden går!) Allt utifrån rådande dagsform. Känner just nu ingen lust alls att återgå till ren gymträning. Min "hjärntrötthet" (rest av utmattningssyndrom) gör att det skulle suga mer energi än ge detsamma.
 
Av en av sönerna med familj fick jag denna jukklapp. en träningsapp, MYMOWO. Jag blev glatt överaraskad över hur många olika träningsmöjligheter denna tjänst ger. 
 
Det bästa med det här sättet att träna är att man gör det precis när man har lust och i den omfattning som känns rätt för stunden. Trött eller stel i axlar och rygg? Välj ett "Kontorsträningspass på ca 4 min för just detta. Öka rörlighet, balans osv - välj ett pilatespass! Det är bara att via appen på smartphonen eller plattan föra över programmet till tex.TV;n, datorn, så får man fullständiga instruktioner av en personlig tränare! 
 
Jag har blivit riktigt biten och kör något pass nästan varje dag. Den här träningsformen passar mig perfekt och jag känner att jag får ny energi av den, jag blir nöjd och glad efter mitt pass. Inte så dåligt mål i sig.
 
 
För er som vill veta mer gå in på www.mymowo.com.