Mössa och glasögon ...

 
.... så svårt att få det att gå ihop på ett snyggt sätt, men mössan ska på när det börjar bli kallt. Att håret plattas till gör inte det minsta för min del, vet att det kan vara orsak till att många inte använder mössa ens undet kallaste vintern. Men det här med glasögon som gör att vissa mössmodeller trycks ut från huvudet och förlorar tänkt form stör mig. Jag brukar köpa minst ett par tre mössor per år innan jag blir hyfsat nöjd. Och det hänger på glasögonen....
 
Mössan på bilden ovan hittade jag oväntat på Åhlens, och den gillade jag direkt, vilket är mycket ovanligt. Svart dock, Men med guldtrådar i. Detta eviga svart som bärs av allt och alla och alltid. Hur många gånger har jag inte skrivit att det är mycket roligare med färg?? Och vad gör jag själv då, köper svart så klart! Ok mössan fanns även i grått/silver, men kändes dock inte som något alternativ för mig. Jag är fortfarande inne på den där gamla banan, att allt ska matcha. Och handväskan har ju gulddetaljer så det är ett att göra. Köp den svarta!
 
Helsvart är och ska hädanefter få vara en vardagsfärg för mig. För ett säkert tips är; om någon inte vill synas på en fest, så välj svart. Möjligen syns man om ens hår har en häftig färg som lyser upp.
 
Svarta eller mörka ytterkläder innebär att reflexer ska på i olika former. Små blinkande plippar, armbindel som lyser och blinkar i rosa eller blått, små tofsar att hänga på handväskan, reflexväst när man är ute och promenerar i mörkret osv, osv. Jag hittade ett bra utbud på Stadium men annars så finns ju reflexer i varje mataffär, på apotek mm.