Marinblått och vitt ..

.. klassisk enkel stil. Att försöka övergå från svart till blått blir allt enklare då många märken i år har tagit fram flera plagg i blått än på mycket länge. Men som vanligt så hänger det på nyanser vad man passar bäst i och för min del ska det nog helst inte vara ultramarin för nära ansiktet.
 
Klänningen ovan är i en mildare marinblå nyans som såg jättetrist ut på galgen men blev så snygg på. Jag använder den även med vita smala byxor under och med vita sneakers till. Då blir den mera vardagslik. Ett tips till er som vill frångå tunikor är just att testa med smala byxor till era klänningar. Jag tycker att det då funkar bäst med klänningar i material som inte är för tjockt och stelt. 
 
I stället för typisk skinnjacka, kofta eller jeansjacka välde jag en midjekort vit (äggskalsfärgad) jacka till klänningar i sommar.
 
I morgon börjar jag på en av mina två sista arbetetsmånader som anställd inom kommunen.Känns både spännande och konstigt att tänka sig. Men visst har jag planer framåt.
 
Märken/Brands: Klänning - Filippa K, Jacka - Lindex, Hatt - en panamahatt som jag köpte i Antbes i fjol. Tilläggas kan att både klänningen och jackan finns på rea nu, till superpris så det är bara att gå ut och leta.