En klänning till jul..

 
 
..... då gör jag det enkelt och kör på garderobsshopping! Väljer min röda klänning i klassisk enkel stil som genom modelltypen håller i många år framöver. Klänningen är lätt att styla om och förändra i stil beroende på vad man sätter till, tex.platta ballerinaskor eller som här med stövletter. Helt monokromt i rött eller med svarta eller silverfärgade accessoarer. Det är egentligen bara fantasin och modet att ev. sticka ut som kan sätta käppar i hjulen.
 
Den här modellen av klänning finns ofta på Lindex och just nu i en marinblå spetsbrodyr variant som är riktigt snygg. Min klänning är av märket Maria Westerlind och den finns år ut och år in i samma eller liknande modell. Men i olika material och färger, supersnygga och i mitt tycke kvalitetsmässigt bäst.
 
För att förändra en "gammal" klänning som min ovan, så brukar jag gå till Snö of Swedens outlet och köpa några stora smycken och då gärna flerradiga halsband som är min klara favoritmodell. Det svarta halsbandet kommer därifrån. I år får det bli ett i rött!
 
Tips för att se utbud; www.mariawesterlind.se eller www.index.se men det finns så klart liknande modeller i många fler märken.